En bröllopsfilm till glädje för flera generationer

 
Bröllopsfilm för flera generationers skull
 

9 november 2018 blev jag pappa.

Klockan 12.56 kom Elton till världen och förändrade allt. Jag ser på världen med andra ögon och mina prioriteringar har skiftat ordentligt. Ni som är föräldrar vet vad jag menar.

En fundamental del i att uppfostra ett barn är att visa dem vad som är viktigt i livet. Jag tror inte att detta görs bara genom ord utan främst genom våra handlingar. Det ska aldrig råda något tvivel om att jag älskar min son och hans mamma. Han ska veta vad familj och gemenskap betyder och vilken trygghet och glädje det för med sig.

Jag tror faktiskt på de berömda orden som min svägerska läste när jag gifte mig - "nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken". Vår son kommer inte förstå meningen och storheten av att gifta sig med sin stora kärlek förrän han själv står där framme och säger ja. Men vi kan försöka visa honom. Och han kan visa sina barn.

Vi bjöd in Maria Broström att filma vårt bröllop. Det var en dag fylld av just glädje, kärlek och gemenskap. Trots att det hände innan han ens var född så kommer han kunna se hur fint det var. Detta är jag oerhört tacksam för.