Vem är jag?

Brollopsfilm-Josef-runsten-om-mig

Några små fakta

Tror på alla människors lika värde

Kan 50 decimaler av π

Levande lexikon om The Office och Friends

321 högskolepoäng

Gift med världens finaste kvinna

Gör en grym blåbärs-smoothie

Jag har en ingenjörsexamen från Chalmers och jobbar sedan 7 år som beräkningsingenjör. Det kan inte bli mycket torrare än så :)
Det är en sida av mig - metodisk, noggrann och lösningsorienterad.

Hur passar bröllopsfilm in i bilden?

Det finns en annan sida också. Det är den känslomässiga och kreativa. Noggrannheten och kvalitetstänket är fortfarande helt genomsyrande i mina filmer, men att få friheten och förtroendet att föreviga andras minnen är något helt unikt.

Att skapa något som kan beröra människor till tårar är helt fantastiskt och jag har svårt att beskriva känslan. Människor jag aldrig träffat förut välkomnar mig med på deras livs viktigaste dag och jag får se allt från första parkett. I gengäld ger jag dem ett minne för livet. Läs gärna mer om min filosofi kring bröllopsfilm här.

Bröllopsvideograf Josef Runsten
Bröllopsvideograf Josef Runsten

Jag gifte mig med min stora kärlek i maj 2018 och det var den lyckligaste dagen i mitt liv. Vi hade två fotografer på plats, mina goda vänner och kollegor i Lumens. Självklart hade vi även en videograf. Tack Maria Broström! Jag kunde inte hålla mig från att själv redigera filmen - En film som fick min fru att börja gråta och som vi kommer värdesätta högt för all framtid.

 

 

Kontakta mig

Jag vill jättegärna prata med er! Ska ni gifta er så är jag tacksam om ni använder kontaktformuläret här. Har ni andra förfrågningar eller bara vill säga hej så finns jag tillgänglig via mail och telefon.

 

Telefon: 070 568 98 50

Email: info@josefrunsten.com