Bröllop på Hedenlunda slott

Trots att jag bara spenderat ett tjugotal timmar i deras närhet så känns det som att jag känner Clara och Mark. Under sitt tredagarsbröllop på Hedenlunda slott visade de mig varför jag tror att de kommer spendera hela livet tillsammans. De är två trygga och godhjärtade personer som vill varandra och sina vänner idel lycka och kärlek, och det var detta som satte tonen för hela helgen.

Read More
Bröllop på Island - Episk bröllopsfilm

Att gifta sig på Island blir mer och mer populärt. Jag kan verkligen förstå varför. Ett stort, pampigt bröllop passar inte alla. Vill ni göra något bara ni två och samtidigt uppleva något magiskt så är ett intimt bröllop på Island kanske något för er?

Read More
Bröllop på Vitemölla - Mysigt sommarbröllop

En läkare och en blivande polis hittade varandra på krogen. En tös från Ystad och kis från Farsta. Angelica och Fredrik hade sitt bröllop i Östra Vemmerlövs kyrka i mitten av juli. Detta var en av sommarens varmare dagar, så gissa om jag var sugen på ett dopp när vi efteråt anlände till Vitemölla Badhotell för att fira brudparet!

Read More
Bröllop på Rockelstad slott - En saga

Numera lever paret storstadslivet i New York, men valde att gifta sig i ett slott i Sverige. Tamara och Martin hade bjudit in gäster från hela världen till sitt bröllop på Rockelstad slott.

Read More
Bröllop på Nääs Slott - DIY utomhusvigsel

Jag bestämde mig för att redan kvällen före vigseln åka ut till bröllopslokalen i Nääs utanför Lerum. Så gör jag ofta för att få bra koll på läget och för att i lugn och ro kunna filma med min drönare i områdena kring de kommande festligheterna. Det jag inte var beredd på var att stöta på brukparet och deras vänner, i fullt sjå med att pynta och förbereda bröllopslokalen.

Read More
Bröllop på Högbo bruk - NHL-bröllop | Clara & Jakob Silfverberg

Det första jag fick göra när jag kom in i rummet där Jakob Silfverberg gjorde sig iordning var att dela en öl med honom och hans närmaste vänner. Måhända var jag lite starstruck i början, men det gick över efter några sekunder. Clara och Jakob Silfverberg är två av de mest genuina och jordnära personer jag har träffat.

Read More