Bröllop på Vitemölla - Mysigt sommarbröllop

En läkare och en blivande polis hittade varandra på krogen. En tös från Ystad och kis från Farsta. Angelica och Fredrik hade sitt bröllop i Östra Vemmerlövs kyrka i mitten av juli. Detta var en av sommarens varmare dagar, så gissa om jag var sugen på ett dopp när vi efteråt anlände till Vitemölla Badhotell för att fira brudparet!

 

Efter en romantisk och tårfylld vigsel i den idylliska kyrkan följde en bröllopsfest full av skratt och tårar. Och sång, så mycket sång! Brudparet hade anlitat trubadurduon Knet&Bünna som sjöng både på mingel och ledde snapsvisorna under sittningen. Om ni planerar att ha mycket sång på ert bröllop så kan jag verkligen rekommendera trubadur på middagen!

Gifter man sig vid havet i Skåne så måste man faktiskt smita ifrån middagen för Golden Hour foto och film. Angelica och Fredrik fick en lugn stund för sig själva och jag fick tillfälle att utnyttja både ljus och vyer till max. En kvart senare var det full fart med dans och festligheter.

När jag 01:00 lämnade festen gick jag ner till stranden och doppade fötterna. Ett perfekt av slut på det perfekta bröllopet!