Bröllop på Hedenlunda slott

 

Vad är det viktigaste att tänka på för att få ett lyckat bröllop? Jag har filmat allt från intima tillställningar på stranden till storslagna slottsbröllop och jag har märkt att man kan lägga upp dagen på hundra olika sätt. Dock så har de bröllop som toppar min lista har alla något gemensamt.

Val av lokal, blommor, dekorationer, underhållning och tårta är såklart viktigt för att man ska få det bröllop man drömt om, men det är i slutändan ni som personer och era gäster som är den enskilt avgörande faktorn för hur dagen kommer bli ihågkommen. Om ni kan slappna av och bara låta dagen hända så blir allt så mycket bättre!

Trots att jag bara spenderat ett tjugotal timmar i deras närhet så känns det som att jag känner Clara och Mark. Under sitt tredagarsbröllop på Hedenlunda slott visade de varför jag tror att de kommer spendera hela livet tillsammans. De är två trygga och godhjärtade personer som vill varandra och sina vänner idel lycka och kärlek, och det var detta som satte tonen för hela helgen.

De vågade slappna av och bjöd på sig själva, och det gjorde även deras gäster. Clara och Mark, jag är så glad och tacksam för att jag fick vara en del av er dag och jag önskar er all lycka i ert liv tillsammans!

 

Sen skadar det såklart inte när man som videograf får jobba tillsammans med eliten inom svenskt bröllop. Mariella på Wedding Planner Stockholm koordinerade dagen med fingerspetskänsla och jag fick än en gång gå sida vid sida om Sveriges största bröllopsfotograf Erika Gerdemark.


Till sist så vill jag bara passa på att tipsa alla blivande brudpar om det bästa livebandet jag har upplevt. Från den bästa tolkningen av kärleksvisan i kyrkan, till det fetaste röjet någonsin på festen, så levererade Isaac & The Soul Company 100% kvalitet hela dagen igenom! De skriver själva på sin hemsida:

Vår värld bygger på en total musikalisk urladdning. Att ge så mycket energi till publiken att de glömmer allt annat och går hem upprymda med en euforisk känsla i hela kroppen.

Exakt så kände jag efter att deras spelning var över. Boka dem innan det är försent!