Bröllop på Högbo bruk - NHL-bröllop | Clara & Jakob Silfverberg

Som videograf på bröllop får man träffa många fina människor. Detta var inget undantag.

Det första jag fick göra när jag kom in i rummet där Jakob Silfverberg gjorde sig iordning var att dela en öl med honom och hans närmaste vänner. Måhända var jag lite starstruck i början, men det gick över efter några sekunder. Clara och Jakob Silfverberg är två av de mest genuina och jordnära personer jag har träffat.

De gifte sig i mysiga Högbo kyrka i närvaro av deras närmaste familj och vänner och festen hölls bara några hundra meter därifrån på härliga Högb Bruk. Till min stora förtjusning fick jag jobba sida vid sida med Erika Gerdemark som gjorde ett strålande jobb med att fotografera brudparet.

 
 

Jag blir faktiskt bara glad när jag tänker tillbaka på dagen. En oerhört känslomässig first look, en intim kyrklig vigsel, en skratt- och gråtfylld middag och en riktig röj-fest inpå småtimmarna. Men det starkaste intrycket är av Clara och Jakobs givmildhet och varma personligheter.

 
Men vilken fin film Josef! Vi grät båda två hela filmen :) Finns inte ord som kan beskriva hur glada vi är att vi hade dig där, vilket jobb du gjort! Tusen, tusen tack!
— Clara och Jakob Silfverberg