Bryllupsfilm i hele Norden

La dine gjester være til stede på bryllupet ditt! Jeg er overbevist om at et bryllup er best opplevd gjennom egne øyne og ikke gjennom et mobilkamera. Jeg er stolt over å kunne gi deg en film som tar deg tilbake til din store dag, om og om igjen.

LA MEG FILM BRYLLUPET DITT!

Jeg er en filmskapere som ønsker å fange opp alle de øyeblikkene som gjør bryllupsdagen til den beste dagen i livet ditt. Alle dagens følelser, ordene til dine kjære på alteret, latterens og latterens gjerning under festet eller talen som fikk alle til å tåle. Hvordan vil du huske det?

Jeg må innrømme at Google har hjulpet meg med å skrive på norsk. Jeg bor i Sverige, men vil gjerne komme til Norge for å filme bryllupet ditt!

 
 

NHL-spelaren Clara och Jakob Silfverberg gifte sig med sin Clara på Högbo brukshotell

Ett riktigt sagobröllop mellan Tamara och Martin på pampiga Rockelstad slott


A long overdue ‘THANK YOU’ from the father of the bride.

As a professional photographer for over 40 years, I can honestly say that I was incredibly impressed with the results, it will be treasured by us for many years to come.

I have played it over and over many times to my friends and clients and the reaction is always the same
-SIMPLY AMAZING!!!
— Gavin Ashworth

 
Bakom kameran - Josef Runsten
 

Bak kameraet

Ditt bryllup er en hyllest til din kjærlighet til hverandre. Det er ikke en filmopptak. Jeg er et bryllup videographer som fungerer best i bakgrunnen uten å stjele oppmerksomhet. Rolig, stabil og omsorgsfull. Jeg har filmet bryllup i 7 år, og det er blant de mest morsomme jeg kjenner. Jeg lager dynamisk og fengslende bryllupsfilm som berører.


Filmning av bröllop utomlands

Jeg filmar bryllup i hele Norden. Jeg har ingen spesielle pakker eller kostnader for et bryllup i utlandet. Den eneste ekstra tingen jeg ber om er at dere står for reise og overnatting.

Hverken film eller tekst kan beskrive hvordan det egentlig var den dagen på Island i juni 2018. I filmen nedenfor gjør jeg alt jeg kan for å skildre den vakre og skjøre i Birta og Thorsteinns kjærlighet, i kombinasjon med den fantastiske og helt magiske som er Islands natur.

Dette er den sterkeste jeg opplevde som filmmaker, og jeg vil gjerne komme tilbake!

SAMARBEID MED FOTOGRAFER

Jeg har hatt gleden av å jobbe med noen av landets mest anerkjente fotografer, og jeg legger stor vekt på samarbeidet i alle deler av dagen, så jevnt som mulig. Flere av dem jeg har kontakt med via brollopsfotografer.com, hvor jeg som noen få videografer kan navngi meg selv som medlem. Det er viktig at begge føler seg komfortabel og får materialet vi trenger.